Sport

Han holder fortsatt på det han hele tiden har sagt. Tarik Elyounoussi er ikke fremmed for å avslutte karrieren i Fredrikstad.

Av

Men han ber fansen vente litt til.

– Det passet ikke helt akkurat nå. Jeg får utsette FFK-tankene litt til, og glede meg over at jeg skal oppleve et nytt eventyr i en så stor klubb som AIK, sier Tarik Elyounoussi på spørsmål om han bevisst har signert to år i den svenske klubben.

For klarer FFK å rykke opp to år på rad er klubben i eliteserien i 2020. Om Elyounoussi ikke forlenger kontrakten innen den tid, er han ledig i markedet, 31 år og kan avslutte karrieren i FFK.

Nå er har klar for Stockholmsklubben AIK, og gleder seg veldig til å komme i gang med å kjempe om gull i den svensken toppserien.

– AIK viste ambisjoner fra starten av og de var veldig interesserte i meg. Det er klart det er viktig å komme til en klubb som kan kjempe om titler, sier Elyounoussi videre til Demokraten.

– Fin by

29-åringen hadde sine muligheter og andre klubber å velge mellom. De sistene dagene har han vært i Oslo for å få alt i boks med tanke på papirer.

– Jeg har gjort meg endel tanker før jeg valgte ny klubb nå. Samtidig tror jeg at jeg kommer til å like meg veldig godt i Stockholm som er en fin by, sier Tarik Elyounoussi videre.

Spissen står bokført med 46 landskamper og ni mål for Norge. Snart reiser han til Dubai på treningsleir med sin nye klubb og må kanskje vente litt med å flytte bort tingene i leiligheten i Baku.

– Tariks egenskaper og personlighet skal øke konkurransesituasjonen, dynamikken og tilføre oss erfaring. Han er en offensiv spiller som kan brukes på flere posisjoner. Han kommer til å bidra med eksplosivitet i spillet vårt, sier AIKs sportssjef Björn Wesström til klubbens hjemmeside.