Sport

(Kråkerøy - Follo 5-2) Follos keeper måtte hente ut ballen i mål hele fem ganger. Kråkerøy vant kampen komfortabelt.

Av

Fra start til slutt hadde Kråkerøy god kontroll på kampen. Anført av en meget trygg Ole Heieren Hansen (30) i midtforsvaret.

Stopperen kom overraskende nok fra eliteserien og ned til nivå fire etter sesongen. Nå ønsker han å tak og være med å bidra til at Kråkerøy får en god sesong i 3.divisjon.

– Det er naturlig for meg å ta tak og være med å bidra i lederskapet. Det at jeg får kapteinsbindet idag er gledelig, men det er mange kapteinstyper i dette laget her, sier Torsnes-gutten Ole Heieren Hansen.

Han gleder seg over å ha kommet til Kråkerøy og mener laget har alt på plass for å lykkes denne sesongen.

– Vi gjør mye bra og er veldig gode til tider. Vi har trent på å bryte motstanders spill og føler at vi får vist det godt idag. Vi kommer til å få et godt lag på Kråkerøy. Det er jeg helt sikker på, sier 30-åringen.

– «Drittmål»

Vertene slapp inn to mål i løpet av kampen. To mål Heieren Hansen gjerne skulle vært foruten, men han har troen på at slike personlige feil vil bli luket vekk.

– Det er rett og slett «drittmål» vi slipper inn. Det er ikke godt nok når vi skal spille om poeng.

Kapteinen får støtte av lagets trener Jan Tore Ophaug.

– Det er personlige feil som gjør at vi slipper inn to mål, og jeg tror ikke det kommer til å skje igjen. Synes Ole (Heieren Hansen) styrer laget godt. Sentrallinja vår holder rytme i spillet vårt og det er jeg fornøyd med.

– Vil gi alle sjansen 

Mange treningskamper venter for Kråkerøy i tiden fremover. Ophaug er innstilt på å gi alle sjansen til å vise seg frem og kjempe om en plass i laget.

– Jeg vil se hele bredden i troppen. Idag hadde vi 16 tilgjendelige spillere, etter noen småskader. Alle skal få sjansen, og de som fikk mulighet under dagens kamp viser at dette er noe som de ønsker å være med på, sier Jan Tore Ophaug.

Kråkerøys Joakim Olsen fikk æren av å sette inn kampens siste mål på straffe. 22-åringen er fornøyd med gjennomføringen av kampen mot Follo.

– Det var deilig å komme i gang med kampene, og synes vi spiller bra til tider. Det ser bra ut allerede så tidlig, og det handler om å spisse oss inn mot serien, sier tomålsscorer Joakim Olsen.

Kråkerøys mål ble scoret av Torvald Berthelsen, Herman Blystad, Markus Engebretsen og Joakim Olsen (2).