Sport

Joona Veteli (22) og hans lagkamerater slet innledningvis, men så løsnet det med målene utover kampen.

Av

– Vi var kanskje litt nervøse i starten av kampen, men synes vi bygger oss opp bra etterhvert, sier Veteli til Demokraten.

– Må øke tempoet

FFKs mannskap styrte spillet og hadde kontroll på ballen i store deler av kampen. Veteli erkjenner at tempoet var for svakt, selvom laget vant 4-0 mot Selbak.

– Vi må øke tempoet i de kampene fremover. Da vi møtte Sarpsborg på tirsdag flyttet de ballen mellom hverandre fort, og det er det vi må gjøre fremover, sier Veteli som er fornøyd med trener Per-Mathias Høgmo som sin nye trener.

Trener Per-Mathias Høgmo var fornøyd med seieren, men maner til tålmodighet for de som mener laget ikke får spillet til å sitte hele kampen.

– Dette er et ledd i hele veien frem mot seriestart. Mange unge spillere får prøvd seg, og det er nyttig å få sett spillerne i kampsituasjon, sier Høgmo.

– Fin trening for oss

Selbak-trener Magne Olsen er glad for at FFK kom på besøk, og tar tapet med et smil. Olsen mener Selbak-guttene hans ikke gjorde seg bort i løpet av kampens 90 minutter.

– Vi et temposjokk med engang, men jeg synes vi kommer oss bedre i førsteomgang. Litt synd vi får to raske mål imot rett før pause. Det blir som det blir, når vi bytter ut mange spillere.

– Morsomt for guttene at FFK kommer besøk, for det er fin læring for guttene. Vi ser at vi har mye å jobbe med, men dette er fin trening for oss, sier Magne Olsen til Demokraten etter kampslutt.