Nyheter

Det skriver Fredrikstad kommune på sine sider.

Av

Mandag var badet igjen åpnet for gjester. 

Allerede lørdag ble badet stengt. Badstue og barnebassenget var åpen for gjestene og hadde ingen problemer. Grunnen for stengingen da skal ha vært tekniske feil i det store bassenget.

Senere på dagen ble det besluttet å stenge hele Kongstenbadet, og det skriver kommunnen også på sine hjemmesider.

– Vi har store tekniske problemer med 25m bassenget vårt og problemene er dessverre større enn vi hadde fryktet og trodd. Vi er nødt til å stenge Kongstenbadet hele lørdag og søndag, skriver kommunen.

Det er ikke kjent når badet åpnes igjen for gjestene. 

– Vi sitter på svært lite informasjon om omfanget men det jobbes i herdig blant driftspersonellet med å finne en løsning. Vi beklager på det sterkeste all den ulempen dette medfører for våre gjester, heter det i meldingen.

175 millioner kroner

Som kjent var badeanleggene på Kongsten gjennom en omfattende oppgradering i 2015 og 2016. Investeringsbudsjettet - som riktig nok sprakk så det suste - og endte til slutt på totalt 175 millioner kroner.

Fredrikstad Kommune har nylig pusset opp og for ett år siden fikk gjestene ta i bruk den nye svømmehallen. Prisene gikk opp, flere besøker badet og det er topp standard på det aller meste der inne.

Derfor kommer trolig disse skadene som Fredrikstad Kommune opplyser om nå som en liten overraskelse for mange.